Real Betis, kiralık olarak kadrosunda bulunan Sofyan Amrabat’tan memnun kalırken, Fenerbahçe’nin talep ettiği 10 milyon euroluk bonservis bedelini ödemeye hazır olduğunu iletti. Sarı-lacivertli yönetim de gelen bu teklifi olumlu değerlendirdi. Taraflar arasındaki son detayların da tamamlanmasıyla birlikte transferin kısa süre içinde resmileşmesi bekleniyor.
Fenerbahçe, Amrabat’ı yaz döneminde Fiorentina’dan zorunlu satın alma maddesiyle birlikte kadrosuna katmıştı. 2025–26 planlamasında yer almayan oyuncu, La Liga’daki performansıyla yeniden piyasa değerini yukarı çekti.

Diego Carlos için de aynı rakam: Kapı 10 milyon euro
Fenerbahçe’de yalnızca Amrabat değil, savunma hattında yer alan Diego Carlos için de ayrılık ihtimali masada. Brezilyalı stoper için Serie A temsilcisi Como ile görüşmeler devam ederken sarı-lacivertli yönetim yine 10 milyon euro talep ediyor.
İlk temaslarda konuşulan rakamın 7–8 milyon euro olduğu, tarafların önümüzdeki günlerde pazarlıkları hızlandıracağı bildirildi. Fenerbahçe, hem Amrabat hem de Diego Carlos’tan elde edeceği olası gelirle kadro planlamasında önemli bir mali alan yaratmayı hedefliyor.





