HSK’nın gece yarısı kararına tepki: 'Hakimlere gözdağı'
HSK’nın gece yarısı kararına tepki: 'Hakimlere gözdağı'
İçeriği Görüntüle

Olay, öğle saatlerinde Halk Plajı inşaat alanında yaşandı. İddiaya göre, daha önce belediyeye gelerek kendisiyle görüşmek isteyen üç kişi, sahilde Çervatoğlu’nun yanına geldi. Konuşma sırasında gerginlik yaşandı ve taraflar arasında arbede çıktı. Çervatoğlu, saldırganlardan birinin cezaevinden izinli olarak çıktığını, diğerinin ise uyuşturucu bağlantıları bulunduğunu iddia etti.

“Yumruk yedim, ardından kolumu ısırdı”

Başkan Çervatoğlu, olay anını şu sözlerle anlattı:

“Önce bir kişi arabadan indi, konuşmak istedi. Konuşma kötüye gidince müdahale ettim. Ardından yumruk yedim. Sonra da kolumu ısırdı. Burada hâlâ ısırık izi var. Çok önemli bir sağlık sorunum yok. Emniyet gerekli müdahaleyi yaptı ve saldırganlar gözaltına alındı.”

“Bir milim geri adım atmayacağım”

Saldırganlardan birinin daha önce kendisi hakkında sela okuttuğunu söyleyen Çervatoğlu, olayın bir çete saldırısı olduğunu savunarak, “Biz Fındıklı’da kardeşçe yaşamı savunuyoruz. Bu kavgada yumruk da yeriz, bedenimizi de ortaya koyarız ama halkımızın hakkını kimseye yedirmeyiz” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi