UEFA Şampiyonlar Ligi’nde iddialı bir kadro kurmayı hedefleyen Galatasaray, transfer çalışmalarında hız kesmiyor. Sarı-kırmızılı ekip, yaz döneminde yaptığı flaş transferlerle dikkat çekmişti. Son olarak Trabzonspor’dan Uğurcan Çakır ve Manchester City’den İlkay Gündoğan’ı kadrosuna katan yönetim, bu oyuncuları UEFA’ya bildirilen listeye dahil etmeyi başardı.

Ancak kulüp içinde en çok konuşulan dosya, Hakan Çalhanoğlu ve Barış Alper Yılmaz’ın geleceği oldu.

Hakan için Inter engeli

Galatasaray, uzun süredir peşinde olduğu Hakan Çalhanoğlu için resmi girişimlerde bulundu. Fakat Inter cephesinden olumlu bir dönüş alınamadı. İtalyan kulübü, yıldız futbolcuyu bırakma konusunda isteksiz davranıyor.

EuroBasket 2025'te nefesler tutuldu: Devlerin randevusu son 16 biletlerini belirleyecek
EuroBasket 2025'te nefesler tutuldu: Devlerin randevusu son 16 biletlerini belirleyecek
İçeriği Görüntüle

Milli oyuncu ise bu süreçte kulübüne baskı yapmaya devam ediyor. A Milli Takım kampında bulunan Hakan’ın, Türkiye’ye dönme isteğini Inter yönetimine ilettiği öğrenildi.

Hakan Calhanoglu Fenerbahce Icin Turkiyeye Geliyor Iste Yilin Transfer Haberi 3235290 202507191000 3

Barış Alper’e 40 milyon euroluk teklif

Sarı-kırmızılıların en formda isimlerinden biri olan Barış Alper Yılmaz, Suudi Arabistan ekibi NEOM’un radarına girdi. Kulüp, genç futbolcu için yaklaşık 40 milyon Euro teklif sundu. Ancak Galatasaray yönetimi, bu rakamı yeterli bulmadı. Başkan Dursun Özbek, oyuncuyu bırakmaya yanaşmazken, değerini 50 milyon Euro’ya yakın olarak belirlediklerini ifade etti.

Milli futbolcunun ayrılma isteği sürerken, yönetim bu noktada geri adım atmıyor.

Kritik tarih 11 eylül

Barış Alper için Suudi Arabistan’da transfer süreci henüz kapanmadı. NEOM kulübü, 11 Eylül tarihine kadar masada kalmaya devam edecek. Bu süre zarfında Galatasaray’ın kararında bir değişiklik olup olmayacağı merak konusu.

Kaynak: HABER MERKEZİ