Aydın’ın Çine ilçesinde Soğancılar, Şevketiye, Evciler, Dutluoluk, Mutaflar, Hamitabat ve Cumhuriyet mahallelerinde sabah saatlerinden itibaren elektrikler olmayacak. Kesinti, 10:00 ile 16:00 saatleri arasında uygulanacak. Özellikle Soğancılar Mahallesi’nde çok sayıda sokak, şebeke yenileme ve bakım çalışmaları nedeniyle enerjisiz kalacak.

Buharkent ve Sultanhisar’da aynı saatlerde kesinti

Buharkent’in Ortakçı Mahallesi de 09:00 – 15:00 saatleri arasında elektrik alamayacak. İlçede farklı noktalarda yürütülen şebeke yenileme çalışmaları nedeniyle kesinti süresince vatandaşların hazırlıklı olmaları istendi.

THY eğitmeni evinde ölü bulundu: Ahmet Nevres Erkin'in acı sonu
THY eğitmeni evinde ölü bulundu: Ahmet Nevres Erkin'in acı sonu
İçeriği Görüntüle

Sultanhisar’da ise Kavaklı Mahallesi elektrik kesintisinden etkilenecek. İlçede 09:00 ile 15:00 arasında planlanan bakım çalışmaları, günlük yaşamı doğrudan etkileyecek.

Efeler’de gün boyu farklı saatlerde kesintiler

Kent merkezinde yer alan Efeler ilçesi, 10 Eylül’de aralıklı elektrik kesintileri yaşayacak.

  • Zafer Mahallesi 08:30 – 10:00 ve 08:30 – 10:30 saatleri arasında iki farklı bölgede elektrik kesintisi görecek.

  • Hasanefendi – Ramazan Paşa Mahallesi 10:30 – 11:30, 12:30 – 14:00 ve 14:30 – 16:00 arasında farklı sokaklarda elektriksiz kalacak.

  • Orta Mahalle 11:00 – 13:00 ve 14:00 – 16:00 saatlerinde planlı kesintilerden etkilenecek.

Vatandaşların bu saatler arasında elektrikli cihazlarını dikkatli kullanmaları konusunda uyarı yapıldı.

Bozdoğan’da 5 saatlik planlı kesinti

Bozdoğan’da Yeşil Yenice ve Olukbaşı mahallelerinde elektrikler 10:00 ile 15:00 arasında kesilecek. ADM Elektrik, bu kesintilerin de tamamen şebeke yenileme ve bakım çalışmaları kapsamında yapılacağını belirtti.

Kaynak: haber merkezi