MUSKİ ekiplerinin sahada çalışma yürüttüğü belirtilirken, arızanın kaynağı hakkında detay verilmedi. Ancak yetkililer, sorunun kısa sürede giderilmesi için ekiplerin yoğun çaba sarf ettiğini açıkladı. Su akışının öğle saatlerine doğru normale dönmesi bekleniyor.

Meteoroloji’den 11 Eylül uyarısı: Sağanak ve kuvvetli rüzgar geliyor
Meteoroloji’den 11 Eylül uyarısı: Sağanak ve kuvvetli rüzgar geliyor
İçeriği Görüntüle

Etkilenen bölge ve süresi

Kesintiden yalnızca Denizova Mahallesi etkilendi. Mahalledeki haneler ve iş yerleri, kesinti nedeniyle su hizmetinden yararlanamıyor. MUSKİ, arıza nedeniyle meydana gelen kesintinin en kısa zamanda sona erdirileceğini belirtti. Çalışmaların planlanan sürede tamamlanması için ekiplerin müdahalesi sürüyor.

MUSKİ ayrıca vatandaşların olası kesintilere karşı tedbirli olmaları gerektiğini, resmi duyuruların kurumun internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından takip edilebileceğini hatırlattı. Son günlerde farklı bölgelerde de zaman zaman plansız kesintiler yaşandığına dikkat çekilerek, ekiplerin bu tür arızalara hızla müdahale ettiği ifade edildi.

Kaynak: Haber Merkezi