SEMİ TEKTAŞ/Ege Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçılar Genel Kurulu tamamlandı. Genel Kurulda Yusuf Gabay ve Fatma Behit başkanlık için yarıştı. Mevcut Başkan Mehmet Ali Işık ise seçimlerde aday olamamıştı.
Ege İhracatçılar Birliği Koordinatör Başkanlığı için ismi geçen Mehmet Ali Işık ise tüzük gereği aday olamamıştı.
Koltuk Gabay'a teslim
Genel Kurulda yapılan oylama sonucunda Yusuf Gabay 74 oyla yeni birlik başkanı seçildi. Rakibimiz Fatma Behit ise 70 oyda kaldı.
Gabay’dan ilk açıklama
Gabay, “Çok uzun süre sonra iki listeli bir seçim yaşadık. Yeni dönemde yeni projelerle sektörümüzü daha iyi yerlere taşıyacağız. Birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Basın alınmadı
Yapılan duyuruda basın mensuplarına çağrıda bulunurken Genel Kurul’un başlamasıyla basın mensupları salondan çıkarıldı.





